Джуджева къща - Панагюрище

Джуджева къща - Панагюрище

Държава: България

Град: Панагюрище

Цена: 590 лв.

Цени по програмата:


Наем на цялата къща:

590 лв.Цената включва:


Закуска;

ДДС;


Цената не включва:


Допълнително описание:


Хотелският комплекс Ви предлага да се полюбувате на тишината и красотата на традиционния панагюрски двор и да отморите сред вековни дървета, зелени чемшири и лъхав здравец. Атмосферата на комплекса ще Ви накара да се потопите в миналото и ще усетите този неповторим Възрожденски дух на България.

Къщата разполага с:

Шест Двойни стаи

Стайте разполагат със спалня,централно парно отопление,самостоятелен санитарен възел с душ кабина и сешоар.Мини бар и ЛСД телевизор с кабелна телевизия.Във всяка стая може да се използва неограничен безжичен интернет.

 

Два  Апартамента

Апартаментите разполагат с две стай .Една спалня с ЛСД телевизор.Една стая с две единични легла,оформена,като кът за сядане с ЛСД телевизор  и кабелна телевизия. Санитареният  възел  е с душ кабина  и сешоар.Два мини бара. Неограничен достъп до интернет.


Услуги предлагани на терирорията на хотелския комплекс:

Wi-Fi интернет безплатно за всички посетители

Рум сървиз 10% от стойността на поръчката

Гостницата ценоразпис на Хотелския комплекс

Гостницата на хотелския комплекс разполага с 30 места.В нея всички гости имат възможността да опитат традиционни Български гозби, както и ястия, харахтерни за Панагюрския край. Хотелският комплекс разполага и с по-голям ресторантски обект, намиращ се в центъра на града - Механа „Старата къща”

Магерница

Хотелкият комплекс разполага с магерница,  разположена в двора, където се приготвят уникални ястия на жар и различни специалитети.

 

Градината

Джуджевата къща се намира насред просторен двор с огромни вековни дървета, цветни лехи и алеи с чимшир и здравец.Нашата градина ще направи Вашето посещение незабравимо.

 

Чардаци

Чардаците на къщата са уникални произведения на изкуството, със запазени оригинални дърворезби. От тях можете да се насладите на чистия въздух и прохлада през лятото, да се полюбувате на карсивата гледка или просто да изпиете сутрешното си кафе.

 

 

Купчийница ценоразпис за купчийницата

В нашата малка Купчийница ще намерите разнообразни подаръци и сувенири като -  ръчно изплетени чорапи, рисувани калени чаши и чинии  и характени предмети от бита в миналото.

Услуги,  предлагани от Хотелския комплекс :

Гид в град Панагюрище по предварителна заявка за  всички посетители

Специално за всички посетители на хотела,  предлагаме беседа  за Панагюрската история,  с разглеждане на забележителностите и музеите.

 

Екскурзии

Цената варира в зависимост от големината на групата и дестинацията.Възможно е организиране на екскурзия с нашия гид/заплща се допълнително/

до местността Оборище

до Копривщица

до Старосел

Велосипеди цената  за наем  на велосипед за един 1 ден е 6 лева

При желание от клиентите,  се организират маршрути до интересни забележителности или горски маршрути с водач /заплаща се допълнително/


  • Published in Вили под наем в България
  • More in this category:
  • « Луксозна ваканционна вила – РОДОПСКИ КЪТ
  • Къщи за гости Кандафери »
  • back to top