Бизнес пътувания

БИЗНЕС ПЪТУВАНИЯ С КЛИО ТРАВЕЛ ООД

Екипът на туристическа агенция "Клио Травел" ООД е висококвалифициран и има дългогодишен опит в организирането на индивидуални и групови бизнес пътувания.

При нас Вие можете да разчитате на 24- часово професионално обслужване, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Ние предлагаме широк спектър от туристически услуги , конкурентни на пазара!

Нашите професионални консултанти са на Ваше разположение за организацията и планирането на всички елементи от вашето корпоративно пътуване!

Самолетни билети
IATA Сертификат дава право за директно издаване на документи за пътуване за всички авиокомпании, представени на територията на България.

Услуги, които ще услеснят Вашето бизнес пътуване
* Предварителна резервация на място в самолета, където това е възможно
* Онлайн чек-ин (регистрация за полет) по желание на клиента
* Регистриране на картите за лоялност, към отделните авиокомпании (frequent traveller card), при всяко Ваше пътуване
* Съобразяваме се с Вашите предпочитания по отношение на предварително запазване на място в самолета, меню и др.
* 24/7 телефонен номер в случай на спешност

БИЗНЕС ПЪТУВАНИЯ - самолетни билети
Бизнес пътувания - Хотелски резервации в България и чужбина

Хотелски резервации в България и чужбина Резервации за настаняване у нас и в чужбина за всички бюджетни категории за Вашето бизнес пътуване (достъп до над 700 000 хотела благодарение на сътрудничеството с няколко резервационни системи)

Автомобили под наем в цял свят- за 27 рент-а-кар компании с над 36 000 офиса по света. Трансфери по посочен от Възложителя маршрут, както и трансфери летище- хотел- летище.

Сключване на тристранни договори
Ние извършваме тристранно договаряне от една страна със съответния корпоративен клиент и от друга страна с най-често използвани авиокомпании, хотелски вериги, рент-а-кар, транспортни компании и др. партньори с цел договаряне на отстъпки и преференции за клиента.

Безплатна регистрация в бонусни програми на водещи авиокомпании за трупане на мили и точки.

БИЗНЕС ПЪТУВАНИЯ - Сключване на тристранни договори
Бизнес пътувания - 24/7 обслужване

24/7 облсужване
Акаунт мениджър, които се грижи за всички детайли по Вашето бизнес пътуване.

Възможност за 24-часов травъл асистанс, 365 дни в годината- в случай на непрeдвидими промени в пътуването и кризисни ситуации по време на пътуването!

Спестете време и пари
Използването на туристическа агенция, която да управлява вашето бизнес пътуване, спестява вашето време. Ние знаем всичко за този бизнес и това ще облекчи вашите служители, както с време, така и със стреса по целият процес на планиране на бизнес пътуването Ви.

БИЗНЕС ПЪТУВАНИЯ - Спестете време и пари