Германия

Най-известна с прочутата си история с Октоберфест и Втората световна война, в Германия се намират и някои от най-красивите пейзажи на Европа, приказни замъци, важни исторически места и оживени партита. Разположена в сърцето на Европа, Германия поддържа най-мощната икономика на континента.

Най-посещаваната дестинация на Германия е нейната столица, Берлин. Град, потопен в историята, Берлин изобилства от исторически забележителности, паметници и музеи. Други важни градове са Кьолн, Дрезден, Франкфурт, Мюнхен, Хамбург и Нюрнберг.

Всички тези градове предлагат значителни исторически места, музеи и сцени на изкуствата и културата. Забележителностите, които трябва да видите, включват емблематичния замък Нойшванщайн, най-сниманата структура в Германия, и зашеметяващата готическа катедрала в Кьолн. Живописни дискове, пешеходен туризъм и конна разходка през Шварцвалд са популярни неща за разходка, както и круизи по красивата река Рейн с прекрасните гледки към идеалния пейзаж. Докато Октоберфест е най-известният фестивал в страната, други включват Първи май и карнавал. Много хора също обичат да пътуват до Германия за своите оживени коледни пазари, които се провеждат в повечето големи градове.
 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

Направете запитване!

София, пл. Славейков 11, ет. 1, офис 7

info@clio-travel.com

pavlova@clio-travel.com 

тел.: +359 2 981 57 29

моб.: +359 898 734 391

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

© 2011 Copyright Cliotravel | All Rights Reserved