Гърция

Известен с множеството си древни руини, варосани села, слънчеви плажове, вкусна кухня и приятелска атмосфера, не е чудно, че Гърция се нарежда сред най-добрите туристически дестинации в Европа. Гърция се състои от планински континент и стотици острови, където всеки предлага своя дял от зашеметяващи пейзажи, исторически забележителности, сцени за нощен живот и културни изкушения.

Много туристи обичат да започнат своето пътуване по континента, който е дом на столицата Атина. Един от най-старите градове в света, Атина е известен в света като класически руини и храмове като иконичния комплекс на Партенон. Някои от най-посещаваните гръцки острови се простират отвъд Атина - Санторини, Крит, Корфу, Родос и Миконос.

Популярна за сватби, меден месец и романтично бягство, Санторини е предпочитана заради вулканичните си пейзажи, впечатляващи залези и висящи се на скали села. Един от най-големите острови, Крит, предлага изобилие от хотели, магазини, ресторанти и нощни клубове, в допълнение към величествените руини като древния дворец в Кнос. Разнообразие от култура и наследство, Корфу разполага с прекрасни плажове и комбинация от древни и модерни атракции. Родос е идеалното място за разходка сред средновековни села, докато Миконос е мястото за парти.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

Направете запитване!

София, пл. Славейков 11, ет. 1, офис 7

info@clio-travel.com

pavlova@clio-travel.com 

тел.: +359 2 981 57 29

моб.: +359 898 734 391

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

© 2011 Copyright Cliotravel | All Rights Reserved