Панама

Привлекателна смесица от вълнуващи градове, тихи села, кафе плантации, плажове, планини и тропически гори, Панама е естествен мост, свързващ Северна Америка и Южна Америка. Страната граничи с Тихия океан от едната страна и с Карибско море, от друга, които са свързани с Панамския канал, един от най-важните морски пътища в света. По-силно развита от съседните страни от Централна Америка, Панама се радва на модерна инфраструктура, което прави пътуването през тропическия рай лесно и удобно.

Повечето туристи пристигат в Панама чрез неговата столица Панама Сити, оживен метрополис, предлагащ всичко, което може да се очаква и повече, от хотели до магазини, заведения за хранене, нощен живот, изкуства, култура и красива историческа част. В Панама Сити е задължително да наблюдавате масовите кораби, преминаващи в Панамския канал.

От столицата туристите могат да организират транспорт и екскурзии, за да се докоснат до многото съкровища на страната, като например живописния планински град Boquete в западните планини. Националните паркове, включително Coiba, La Amistad, Volcan Barú и Chiriquí предлагат приключения като джунгла походи към вулкани, ziplining, обиколки с балдахин и конна езда, както и възможности да погледнете видове диви животни като ревул маймуни, папагали и редки блестящ quetzal. С редица островни групи като Бокас дел Торо, Перлените острови и островите Сан Блас, няма край на забавлението, от слънчеви бани на пясъчни бели плажове и плуване в тюркоазени води до спортен риболов от световна класа, гмуркане и гмуркане.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

Направете запитване!

София, пл. Славейков 11, ет. 1, офис 7

info@clio-travel.com

pavlova@clio-travel.com 

тел.: +359 2 981 57 29

моб.: +359 898 734 391

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

© 2011 Copyright Cliotravel | All Rights Reserved