Испания

Прекрасните плажове, вкусната кухня, оживеният нощен живот и оживените фиести правят Испания една от най-добрите места в Европа. Тъй като Испания обхваща няколко автономни области и острови, страната се гордее с една от най-разнообразните култури и ландшафти на континента. От уникалната баска на север до морските курорти Коста дел Сол и планинската верига Сиера Невада в южната част до екзотичната красота на Канарските острови, Испания предлага голямо разнообразие от географски контрасти и културно разнообразие.

Някои от най-посещаваните градове в Испания включват столицата, Мадрид, Кралския дворец, ослепителните площади и оживения нощен живот, а Барселона може да се похвали с готическия си квартал, интересна архитектура, красиви плажове и най-големия футболен стадион в света. Да не се пренебрегват оживените градове Севиля, Кордоба и Гранада в Андалусия.

По време на една ваканция би било невъзможно да се видят всички чудесни забележителности на Испания, така че на туристите се препоръчва да изберат един регион като база и да опознаят популярни сайтове от еднодневни екскурзии. Някои от най-посещаваните атракции в цялата страна включват Мадридския дворец Реал, пищната резиденция на испанското кралско семейство и Саграда Фамилия в Барселона, незавършения шедьовър на Антонио Гауди.
 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

Направете запитване!

София, пл. Славейков 11, ет. 1, офис 7

info@clio-travel.com

pavlova@clio-travel.com 

тел.: +359 2 981 57 29

моб.: +359 898 734 391

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

© 2011 Copyright Cliotravel | All Rights Reserved