За нас

Кои сме ние

Клио Травел е туристическа агенция с пълен набор услуги, член на IATA (Международна асоциация за въздушни пътувания), която й дава право за директно издаване на документи за пътуване за всички авиокомпании, представени на територията на България.

Нашата туристическа агенция се занимава с пътувания повече от десет години. Ние знаем всичко за този бизнес и през годините сме установили много контакти. Нашата компания е признала трудността и неприятностите при придобиване на визи и получаване на паспорт. Ето защо ние съществуваме, за да ви осигурим безпроблемно пътуване.

Ако искате да пътувате в рамките на страната или в чужбина, ние можем да сме Ви от голяма услуга. Можем да ви предоставим най-добрите хотели, туристически места и необходимите документи на най-добра цена. Гордеем се с това, че сме бързи и ефективни. Ще се влюбите в нас!!!

Туристическа Агенция Клио Травел представяне 1 Туристическа Агенция Клио Травел представяне 2 Туристическа Агенция Клио Травел представяне 3

Какво предлагаме

Самолетни билети

IATA Сертификат дава право за директно издаване на документи за пътуване за всички авиокомпании, представени на територията на България.

Бизнес пътувания

Цялостно управление и оптимизация на вашите бизнес пътувания! Преференциални цени за самолетни билети и хотелски резервации за корпоративни клиенти.

Организиране на семинари

Комплексно обслужване при провеждане на семинари, конференции и конгреси в страната и в цял свят.

24/7 Обслужване

При нас Вие можете да разчитате на 24- часово професионално обслужване, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Индивидуални пътувания

Индивидуалните пътувания стават все по предпочитани, защото те дават голяма свобода да видиш, опознаеш света отблизо.

Хотелски резервации

Резервации за настаняване у нас и в чужбина за всички бюджетни категории (достъп до над 500 000 хотела благодарение на сътрудничеството с няколко резервационни системи)

rent-a-car

Коли под наем

Автомобили под наем в цял свят- за 27 рент-а-кар компании с над 36 000 офиса по света. Трансфери по посочен от Възложителя маршрут, както и трансфери летище- хотел- летище.

Автобусни и Железопътни билети

Автобусни и Железопътни билети за страната и чужбина.

Медицински застраховки и визови услуги

Визови услуги - помощ при издаване на входни и транзитни визи за страни, където са необходими. Медицинска застраховка за пътуване в чужбина.

нашият основен екип

Mariana Pavlova
Мариана Павлова

ОСНОВАТЕЛ и изпълнителен директор

Опитен мениджър с дълга история на работа в индустрията за пътувания и туризъм. Опитен в бизнес пътувания, пътувания за свободното време, хотелски резервации, хотелиерство и туроператори. Силен професионалист със специалност бакалавър по икономика / туризъм от Нов български университет.

Elena Pavlova
Елена Павлова

РЪКОВОДИТЕЛ НА ГРУПОВИЯ ОТДЕЛ

Самолетни билети, насърчаване на продажбите за онлайн и офлайн превозвачи. Опитен в самолетните билети и групови резервации. Добър нюх на пазара за турове и пакети, хотели, круизи и коли под наем.

Stefan Pavlov
Стефан Павлов

изпълнителен директор

30 години опит в самолетни билети, хотелски резервации, туристически услуги. IATA сертификат от 1981 г. Отговорник по обществени поръчки.

Сертификати

Свържете се с нас